Правоохоронці заявили про закриття букмекерської компанії "Фаворит спорт"

Правоохоронці заявили про закриття букмекерської компанії "Фаворит спорт"

Фото: Прокуратура міста Києва

Сайти компанії продовжують працювати.

Київські правоохоронці заявили про обшуки та припинення діяльності відомої букмекерської компанії "Фаворит спорт".

Про це 23 січня повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Зазначається що під час проведення столичні правоохоронці припинили діяльність компанії з "віртуальними" азартними іграми.

"В ході проведення досудового розслідування встановлено, що група осіб, з метою отримання надприбутків, під виглядом випуску та реалізації лотерей "Фаворит спорт", та створення відповідного сайту в мережі інтернет, фактично проводила незаконну букмекерську діяльність, що підпадає під норми Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", – йдеться в повідомленні.

Пресслужба прокуратури додала, що за участю спеціаліста оглядом веб-сайтів "favbet.com" та "favorit.com.ua" встановлено, що за допомогою останніх надається доступ до проведення азартних ігор у вигляді ігрових автоматів, покерних карт, віртуальної рулетки та можливості роботи ставки на спортивні події.

"Під час спецоперації були проведені санкціоновані обшуки у офісному приміщенні та за місцем мешкання фігурантів, у ході яких вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація отриманих коштів", – додали в прокуратурі.

Однак, станом на ранок 23 січня, зазначені вище сайти є доступними і продовжують працювати.

СТОЛИЧНІ ПРАВООХОРОНЦІ ПРИПИНИЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЛЕГАЛЬНОЇ БУКМЕКЕРСЬКОЇ КОНТОРИ За процесуального керівництва Київської...

Опубліковано Прокуратура міста Києва Середа, 22 січня 2020 р.

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада схвалила законопроєкт про легалізацію грального бізнесу в Україні. За ухвалення відповідного законопроєкту у першому читанні та за основу проголосували 260 народних депутатів. 

Раніше 19 грудня Рада провалила голосування за проєкт закону про гральний бізнес. Документ відправили на доопрацювання.

Наступного дня Кабінет міністрів України виключив можливіть розповсюдження грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Гончарук дав доручення Нацполіції сьогодні почати перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. А ДФС - організувати перевірки ліцензій всіх так званих "державних лотерей".

Від початку заборони грального бізнесу в Україні прокуратура припинила діяльність близько тисячі нелегальних лотерей.

Коли гральний бізнес легалізують повністю і за якими правилами він діятиме

Коли гральний бізнес легалізують повністю і за якими правилами він діятиме

Повʼязані теми:

Наступна публікація