Презентація новітніх розробок та враження іноземців: як у Києві відбувається виставка зброї

Тайські військові висловили зацікавленість новими українськими БТР-4МB1.

До Дня захисника України у Києві відкрилася виставка "Зброя та безпека-2018", на якій презентовані зразки сучасного озброєння та військової техніки українських та іноземних виробників.

Як повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов на своєму сайті, зарубіжні партнери залишились задоволені українськими розробками.

Зокрема тайські військові висловили зацікавленість новими українськими БТР-4МB1, які, за їх словами, "можуть стати основними бойовими машинами морської піхоти Королівства".

Окрім цього, Турчинов обговорив із заступником командувача ВМС Таїланду адміралом Сангкорном Понгсірі питання розширення двосторонньої військово-технічної співпраці.

За словами президента України Петра Порошенка, реактивна система залпового вогню "Берест", оновлений БТР-70Д(GM), БМП-М1С, БРМ "Мангус" - головні прем’єри експозиції.

"Нова техніка має посилені бойові характеристики, що значно підвищує надійність та вогневу потужність військових машин", - зазначив глава держава. Він підкреслив, що підприємствам "Укроборонпрому" вдалося відмовитися від комплектувальних російського виробництва, замінивши їх на вітчизняні та виробництва країн-членів НАТО.

Реактивна система залпового вогню «Берест», оновлений БТР-70Д(GM), БМП-М1С, БРМ «Мангус» - головні прем’єри експозиції...

Опубліковано Петром Порошенком Середа, 10 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, в "Укроборонпромі" показали новий броньовик "Лев", який вже готовий до серійного випуску. На озброєнні машини – кулемет НСВТ.  

На полігоні ЗСУ випробували нову вітчизняну зброю і техніку

На полігоні ЗСУ випробували нову вітчизняну зброю і техніку

Повʼязані теми:

Наступна публікація