Президент "Карпат" піде під суд, якщо він був за кермом злощасного автомобіля – Геращенко

Президент "Карпат" піде під суд, якщо він був за кермом злощасного автомобіля – Геращенко

Фото: volynpost.com

Автомобіль Петра Димінського збив на смерть молоду дівчину.

Президент футбольного клубу "Карпати" і співвласник телеканалу "Zik" Петро Димінський понесе відповідальність, якщо слідство встановить, що він був за кермом автомобіля, який скоїв смертельну ДТП на Львівщині.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат і радник глави МВС Антон Геращенко.

Внаслідок ДТП за участю авто власника футбольного клубу "Карпати" загинула жінка

Внаслідок ДТП за участю авто власника футбольного клубу "Карпати" загинула жінка

"Відповідати за вчинене буде той, хто сидів за кермом. А не фунт і не стрілочник... Якщо слідство встановить, що за кермом Mercedes був президент ФК "Карпати", співвласник телеканалу "Zik" Петро Димінський, саме Петро Димінський піде під суд", - заявив він.

Геращенко зазначив, що це його принципова позиція, а також позиція міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Сергія Князєва.

Вчора у Львівській області сталася жахлива трагедія. В результаті грубого порушення правил дорожнього руху автомоб...

Опубліковано Антоном Геращенком 19 серпня 2017 р.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена і власника ФК "Карпати" Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула молода жінка. Аварія сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району після обіду.

За попередньою інформацією, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна жителька села Ямельня, виїжджав із села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП.

Очевидці аварії розповіли, що Петро Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.

Пізніше львівська поліція розповсюдила офіційне повідомлення про ДТП, з якого випливає, що за кермом Mercedes S 65 AMG був 43-річний львів'янин. Очевидно, мова йде про охоронця Димінського, який заявив, що саме він перебував за кермом у момент зіткнення. Петру Димінському 62 роки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація