Причиною жахливої ДТП в Одесі могли бути вуличні перегони

Причиною жахливої ДТП в Одесі могли бути вуличні перегони

Фото: Думская

Правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини того, що відбулося.

Без успіху минула доба пошуків винуватця жахливої автомобільної аварії на Великій Арнаутській вулиці в Одесі. Правоохоронці встановили особи людей, які перебували в позашляховику BMW, однак не зуміли затримати жодного з них, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Силовики перевірили місця проживання імовірних винуватців аварії, але підозрюваних там не виявили. Їхні родичі твердять, що розшукувані не виходили з ними на контакт. Одночасно в поліції повідомили, що причиною настільки шаленої швидкості BMW могли стати перегони на одеських вулицях. Тому правоохоронці з'ясовують, чи не було іще автомобілів, які брали в них участь.

Поліція вважає, що винуватець ДТП в Одесі був учасником вуличних перегонів

Поліція вважає, що винуватець ДТП в Одесі був учасником вуличних перегонів

Щодо стану потерпілих, то наразі відомо, що в першій міській лікарні досі у дуже важкому стані перебуває жінка. Один із чоловіків, якого збили на зупинці, прийшов до тями, іншому сьогодні зробили операцію. Також прооперували пораненого ножем хлопця, який намагався зупинити водія іномарки. Лікарі дозволили чоловіку йти додому, а міська влада вирішила надати герою охорону, оскільки він є цінним свідком у справі.

Як уже повідомлялося, у центрі Одеси пізно ввечері 26 жовтня сталася масштабна ДТП, унаслідок якої загинули дві людини і чотири травмовані. Водій позашляховика BMW X5 зіткнувся з "Москвичем", після чого зніс людей на зупинці, а потім врізався в стіну будинку. Одному постраждалому ампутували ногу і зараз намагаються врятувати від ампутації іншу. У найтяжчому стані жінка - медики тримають її на штучній вентиляції легенів і переживають за її життя. У третього постраждалого розтрощені кістки кінцівок. За скоєне винуватцю аварії загрожує 10-річне тюремне ув'язнення.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація