Приклад мужності: ветеран АТО кинувся в охоплений вогнем будинок рятувати сусідських дітей

Приклад мужності: ветеран АТО кинувся в охоплений вогнем будинок рятувати сусідських дітей

Фото: Управління ДСНС у Черкаській області

Маючи необхідну підготовку, колишній військовий надавав посильну реанімаційну допомогу.

Черкаські рятувальники повідомили подробиці трагічної пожежі у селі Медведівка і розповіли, хто допоміг матері витягати дітей з палаючого будинку.

"Намагаючись врятувати дітей, до задимленого помешкання разом із переляканою жінкою забіг Роман Холод. Розуміючи, що час йде на секунди, він двічі заходив до будинку звідки встиг винести на подвір’я двох хлопчаків. Як колишній військовий (Роман - ветеран АТО), маючи відповідну медичну підготовку, він не розмірковуючи почав робити штучне дихання та непрямий масаж серця потерпілим. Розриваючись поміж дітей, Романові вдалось "роздихати" найменшого хлопчика, за життя якого зараз і триває непроста боротьба у лікарні", - написав у своєму фейсбуці речник Черкаської ДСНС Костянтин Проценко.

Сьогодні горе прийшло до родини мешканців Медведівки. За кілька хвилин пожежа забрала життя двох малолітніх дітей, - за...

Опубліковано Константином Проценком Понеділок, 18 листопада 2019 р.

Як відомо, у пожежі у приватному будинку загинули двоє дітей – двох і трьох років. Ймовірна причина пожежі - несправність електричного обігрівального приладу. Стан хлопчика, який вижив, важкий. У нього близько 25% опіків. З них 15% - глибокі, та опіки дихальних шляхів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація