Прикордонні з Кримом райони посилюються українською військовою технікою

Прикордонні з Кримом райони посилюються українською військовою технікою

Фото: Міністерство оборони України

В Генштабі підтвердили, що готуються до можливих агресивних дій російської сторони.

Херсонська область, яка межує з окупованим Кримом, посилюється українською військовою технікою.

Про це в коментарі Крим.Реаліям повідомив спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

"Проводиться робота для оперативного та ефективного реагування на ситуацію, яка може виникнути у зв'язку з можливими агресивними діями російської сторони", - сказав він.

Раніше жителі Генічеського району Херсонщини повідомили виданню про пересування української важкої військової техніки по залізничних коліях.

"Контрзаходи проводяться, природно техніка переміщається. Йде процес постійний, безперервний і системний. Українські військові готові до будь-якого варіанту розвитку ситуації. Все, що завгодно може бути, тому що ворог у нас непередбачуваний, тому ми готові до всього", – запевнив Владислав Селезньов.

Як повідомлялося, в неділю, 7 серпня, у російських ЗМІ почала з'являтися інформація про нібито перестрілку на адміністративному кордоні з Кримом. За словами "прикордонників" на кримській стороні, саме через цю інформацію кордон закрили в обидва боки, почали встановлювати блокпости та підняли у небо гвинтокрили. Вдень російська влада повністю відновила рух на пунтах пропуску "Каланчак" та "Чаплинка". Українські прикордонники зрозуміти дії російських колег не можуть.

Окупаційна влада Криму відкрила два з трьох пунктів пропуску на півострів

Окупаційна влада Криму відкрила два з трьох пунктів пропуску на півострів

Повʼязані теми:

Наступна публікація