Прикордонники не дали провезти макаку і песця на окуповану територію Донбасу

Прикордонники не дали провезти макаку і песця на окуповану територію Донбасу

Прикордонники не дали провезти макаку і песця на окуповану територію Донбасу

Фото: Держприкордонслужба України

Жінка придбала тварин на контрольованій урядом території України.

Громадянка України намагалася провезти  на окуповану територію Донбасу справжній "мінізвіринець".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Жінку зупинили на КПВВ "Новотроїцьке". У неї було вісім собак (п’ять маламутів, два пуделі та один бассет-хаунд), єнот, песець та макака. Українка розповіла прикордонникам, що постійно проживає в Донецьку, а тварин придбала на контрольованій урядом території України.

Правоохоронці пояснили жінці, що згідно з "Тимчасовим порядком контролю за переміщенням осіб через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей" вивезення диких тварин на окуповану територію не передбачене.

Прикордонники запропонували жінці звернутися до Координаційного центру з відповідною заявою для отримання письмового дозволу на перевезення тварин.

СПРАВЖІІЙ МІНІЗВІРИНЕЦЬ НАМАГАЛАСЯ ПРОВЕЗТИ УКРАЇНКА ЧЕРЕЗ КПВВ "НОВОТРОЇЦЬКЕ" У неї було 8 собак (5 маламутів, 2 пудел...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 16 жовтня 2017 р.

 

Нагадаємо, українські прикордонники затримали бабусю бойовика "ДНР", яка їхала на підконтрольну Україні територію  оформляти соціальну допомогу у зв'язку зі смертю онука. При огляді особистих речей прикордонники виявили "військовий квиток ДНР", свідоцтво про смерть з "реквізитами" угруповання і лікарський висновок про смерть.

Повʼязані теми:

Наступна публікація