Прикордонники не пустили до України росіянина, який підтримує бойовиків на Донбасі

Прикордонники не пустили до України росіянина, який підтримує бойовиків на Донбасі

Фото: УНІАН

Коли прикордонники оголосили йому рішення про недопуск в Україну, чоловік висловив свою прихильність до бойовиків та став погрожувати розправою над українцями у Росії.

В аеропорту "Київ" прикордонники не пропустили громадянина Росії, який є прихильником бойовиків на Донбасі. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНІАН.

Так, з Мінська до Києва в аеропорт в Жулянах прибув росіянин 1985 року народження. Він не зміг пояснити мету свого візиту прикордонникам. Крім того, у нього не вистачало грошей для перебування в Україні.

Коли прикордонники оголосили йому рішення про недопуск в Україну, чоловік "почав висловлювати свою прихильність діям бойовиків на тимчасово окупованих територіях та погрожувати фізичною розправою над громадянами України, які перебувають на території РФ".

Росіянин використовував лайливу лексику в бік прикордонників.

Чоловікові заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки та відправили зворотним рейсом.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті прикордонники спіймали парашутиста з Угорщини. Чоловік розповів, що не мав наміру незаконно перетинати кордон з Україною. За його словами, він давно займається парашутизмом, але цього разу не зміг впоратись із сильним вітром. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація