Прикордонники попередили про можливі черги в аеропортах у зв’язку із виборами

Прикордонники попередили про можливі черги в аеропортах у зв’язку із виборами

Фото: Facebook/МАУ

Це відбудеться через прибуття міжнародних журналістів та спостерігачів.

Державна прикордонна служба України попереджає про можливі черги в аеропортах у зв’язку із президентськими виборами цими вихідними.

Відповідне повідомлення міститься на сайті ДПСУ.

"Напередодні виборів в Україну приїжджає декілька тисяч журналістів та представників моніторингових місій. Більшість з вас прибуває через аеропорти в Києві. Відповідні служби роблять усе необхідне, аби пришвидшити перетин кордону, однак можливі затримки", - йдеться у повідомленні.

Там також просять із розумінням поставитись до цієї ситуації.

Зазначимо, 31 березня, у День виборів нового президента України, ТСН проведе 7-годинний марафон.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих.

Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Вибір країни: у день виборів ТСН запускає масштабний марафон

Вибір країни: у день виборів ТСН запускає масштабний марафон

Повʼязані теми:

Наступна публікація