Прикраси за чверть мільйона грн і фестиваль у Каннах. "Гроші" показали життя доньок полковника МВС

Прикраси за чверть мільйона грн і фестиваль у Каннах. "Гроші" показали життя доньок полковника МВС

Прикраси за чверть мільйона грн і фестиваль у Каннах. "Гроші" показали життя доньок полковника МВС

Дарина та Анастасія Єршови, доньки екс-начальника ДАІ / Фото: Фото з соціальних мереж

Золота молодь розважається на Ібіці та любить дорогі прикраси. 

Журналісти програми "Гроші" дослідили Instagram-сторінки дітей українських високопосадовців і знайшли фото з люксового відпочинку доньок екс-начальника Департаменту ДАІ МВС України та полковника МВС  Олександра Єршова.

Сестри Дарина та Анастасія Єршови зупинялися в одному з найдорожчих готелів Мілана - Excelsior hotel Gallia.  Аби зняти звичайний двомісний номер тут лише на одну добу потрібно вивалити близько 20 тисяч гривень.  За номер у люксовому готелі Риму J.K Place Roma, де фотографувалася у білизні Дарина Єршова,  доведеться викласти близько семи сотень євро.

Як живуть діти посадовців

Як живуть діти посадовців

Тим часом її сестра - Анастасія – "запалює" на іспанській Ібіці, а також у Мексиці. Один переліт у теплі краї коштує від  70 тисяч гривень.  Аксесуари у дівчат не менш дорогі. Сумка Louis Vuitton вартістю майже 50 тисяч гривень  чи Fendi, яка коштує біля 115 тисяч гривень.

Пощастило донькам полковника побувати навіть на кінофестивалі у Каннах.

Насолоджується подорожами і син Ігора Насалика, міністра енергетики та вугільної промисловості України. Їздить хлопець на Toyota Land Cruiser вартістю близько півтора мільйона гривень. Побував син міністра у Штатах - був в Арізоні та Лос-Анджелесі.

Багато розкішних фото в Instagram доньок голови Запорізької обласної державної адміністрації, за сумісництвом генерал-майора СБУ Костянтина Бриля.

Молодша донька Валерія у престижну приватну школу на Новопечерських Липках ходить з лакшері портфелем від Fendi. Вартість такого аксесуару  - майже 68 тисяч гривень.

Хвалиться дівчина і сумкою від Louis Vuitton  за 2 тисячі доларів.  На вухах школярки сережки від модного дому Chanel, за такі аксесуари потрібно заплатити десь 8 тисяч гривень.

А от у старшої доньки очільника ОДА - Христини Бриль - браслет і перстень від Cartier. Такий набір коштує майже  270 тисяч гривень. Сумочка у дівчини від Chanel вартістю у 100 тисяч гривень. 

Як повідомлялося раніше, діти глави Запорізької ОДА Костянтина Бриля у соцмережах постять фото з престижних курортів у Франції, США та Мальдівах. 

Журналісти відзначають, що у родини Бриля є мисливські угіддя під Києвом, будинок на 600 квадратів та кілька будинків на березі Чорного моря. Цікаво, що 70-річна мама-вчителька глави ОДА їздить на новому Range Rover.

Походження своїх статків сам Бриль пояснює тим, що в кінці 90-х працював у Німеччині і отримував зарплатню у валюті.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація