Приміщення з евакуйованими з Китаю українцями візьмуть у подвійне кільце захисту, охорони та знезараження

Приміщення з евакуйованими з Китаю українцями візьмуть у подвійне кільце захисту, охорони та знезараження

Фото: УНІАН

В усіх областях України в посиленому режимі перебувають підрозділи радіаційного та хімічного захисту.

Приміщення з евакуйованими з Китаю українцями цілодобово будуть охороняти у посиленому режимі 47 співробітників поліції та нацгвардійці.

Як повідомляє портал органів МВС України, навколо приміщень буде утворене подвійне кільце захисту, охорони та знезараження.

"На найближчі 14 днів вони будуть ізольовані на карантин. Приміщення з евакуйованими будуть посилені – буде утворене подвійне кільце захисту, охорони та знезараження. До охорони цієї території буде задіяно щодобово 47 співробітників – 30 поліцейських і 17 військовослужбовців Національної гвардії України. Чергуватимуть піші патрулі, автопатрулі, функціонуватиме контрольно-пропускний пункт і система відеоспостереження, поряд працюватиме цілодобовий об'єднаний ситуаційний центр МВС", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, транспортуванням людей, які прибудуть з Китаю, буде займатися ДСНС.

Для перевезення підготовлено 7 автобусів ДСНС та залучено 33 рятувальники.

Зазначається, що український літак, який 19 лютого вночі вилетів до китайського міста Ухань, окрім українців, забере з Китаю громадян із Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Іспанії, Чорногорії, Аргентини, Домініканської Республіки, Еквадору, Коста-Рики, Панами та інших країн.

Крім того, у МВС додали, що встановлено тимчасові обмеження та особливі умови для в’їзду до України осіб, які перебували у КНР.

Нагадаємо, раніше міністр МВС Арсен Аваков пояснив, як відбуватиметься евакуація та як унеможливити ризики розповсюдження хвороби.

19 лютого близько третьої ночі з "Борисполя" вирушив літак, який забере українців з Уханя. На евакуацію з епіцентру коронавірусної інфекції чекають пів сотні українців та 30 іноземців, які також полетять із Китаю цим рейсом. 

Вночі з "Борисполя" вирушив літак, який забере українців з китайського Уханя

Вночі з "Борисполя" вирушив літак, який забере українців з китайського Уханя

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація