"ПриватБанк" попередив про можливі збої в роботі за кілька днів

"ПриватБанк" попередив про можливі збої в роботі за кілька днів

Фото: УНІАН

Тимчасово припиняться операції з картками.

Спеціалісти "ПриватБанку" проведуть технологічні регламентні роботи, в результаті чого можуть відбутися збої в роботі установи.

Про це повідомили у прес-службі банку.

Повідомляється, що протягом першого півріччя 2019 року очікується збільшення на 15% кількості безконтактних транзакцій за допомогою карток чи пристроїв безконтактної оплати. Це, своєю чергою, збільшить навантаження на системи банку.

"Як відзначається у повідомленні прес-служби банку, задля збільшення потужностей систем банку, достатніх для обробки прогнозованого зростання кількості транзакцій, 13 січня ІТ-службами банку буде проведено черговий етап регламентних робіт з модернізації власного процесингового центру. Зазвичай технологічні роботи в банку плануються у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій", - йдеться у повідомленні.

Як повідомила керівник прес-служби "ПриватБанку" Інна Музичук, роботи, які спричинять збої, відбуватимуться в ніч проти 14 січня від 24:00 до 4:00. Операції з картками будуть призупинені. 

Під час паузи спеціалісти також проведуть заходи з підвищення якості роботи мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-термінальної мережі банку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація