У Бердянську активісти вимагали відшукати вбивць ветерана АТО Олешка

У Бердянську активісти вимагали відшукати вбивць ветерана АТО Олешка

У Бердянську активісти вимагали відшукати вбивць ветерана АТО Олешка

Активісти вимагають, щоб знайшли не тільки вбивцю, а і "піднялися вище" та відшукали замовника.

У Бердянську, де 31 липня вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата", відбувся мітинг з вимогою належно розслідувати вбивство.

Про це у коментарі ТСН.ua повідомив побратим загиблого Андрій Манджаров, який раніше опублікував відео з місця вбивства.

"На мітингу були присутні люди практично з усіх областей України. І це при тому, що ми не робили жодних закликів. Тобто це люди, які самостійно, за власною ініціативою приїхали "простимулювати" місцеву поліцію для того, щоб вони працювали і розуміли, що резонанс серйозний і люди зацікавлені у тому, щоб злочин було розкрито", — розповів Манджаров.

Він наголосив, що люди вимагають, щоб знайшли не тільки вбивцю, а і "піднялися вище" та відшукали замовника.

"Якщо ми будемо закликати людей вийти на мітинги — це буде, і це буде по всій Україні. Наразі у багатьох містах України відбуваються міні-мітинги на підтримку нашого", — зазначив він.

Бердянск

Опубліковано Андрієм Маджаровим Вівторок, 31 липня 2018 р.

За його словами, наразі поліція не розповсюджує інформацію про можливих підозрюваних, проте жителі міста повідомляли про конфлікт "Сармата" із впливовим місцевим бізнесменом.

"Усі стрілки поки падають на Пономарьова Олександра Сергійовича і його команду чиновників. Але, напевно, поки ми не можемо нічого стверджувати. При цьому він ніяк не коментує подію", — додав він.

Як зазначають місцеві ЗМІ, місцеві активісти також закликали правоохоронців взяти під охорону безпосередніх свідків вбивства.

Нагадаємо, 31 липня у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили пострілом у спину з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО.

У Бердянську розстріляли колишнього АТОвця з позивним "Сармат"

У Бердянську розстріляли колишнього АТОвця з позивним "Сармат"

Повʼязані теми:

Наступна публікація