Приїхав порибалити: на Каховському водосховищі під кригу провалився чоловік

Приїхав порибалити: на Каховському водосховищі під кригу провалився чоловік

Фото: УНІАН

Рятувальники допомогли рибалці.

Рибалку, який провалився під кригу на Каховському водосховищі, врятували на Запоріжжі.

Про це розповіли 25 січня у ТСН.14:00.

Крики про допомогу випадкові свідки почули зранку, близько 07:00. Чоловік був у воді на відстані 800 метрів від берега. Коли рятувальники дістались туди катером, то він уже ледь тримався за уламок крижини.

Глибина у цій ділянці ріки — 2,5 м. Саме тому витягти потерпілого з води було нелегко. Крига поблизу стала надто тонка, і ламалася, щойно до рибалки хтось намагався наблизитись. Врешті чоловіка витягли, нині він у лікарні.

Слід зауважити, що чоловікові був 61 рік. Він їхав порибалити спеціально із Запоріжжя ранковою електричкою. У воду впав на тому самому місці, де кілька днів тому рятувальники проводили рейд і благали рибалок не виходити на крихкий лід. ТСН фіксувала на камеру, як рибалки тоді намагалися переконати ДСНСівців, що крига товста й безпечна.

У Запорізькій області врятували рибалку, який провалився під кригу на Каховському водосховищі

У Запорізькій області врятували рибалку, який провалився під кригу на Каховському водосховищі

Як повідомлялося, рятувальники знайшли трьох осіб, які провалилися під лід на Дніпрі поблизу Канева у селі Бучак. Двоє чоловіків та 10-річний хлопчик вчора, 24 січня, пішли рибалити на Дніпро. Кригою відійшли від берега на понад 200 метрів і провалилися. Вранці 25 січня знайшли першого чоловіка без ознак життя. Пізніше з води витягли тіло іншого рибалки, а потім — дитини. Родичі, які були на місці трагедії, відмовилися спілкуватися з журналістами. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація