Продан досі ходить без браслета через їхній дефіцит

Продан досі ходить без браслета через їхній дефіцит

Фото: УНІАН

На екс-міністра фіскальної служби не вистачило браслета

Колишній очільник Державної фіскальної служби Мирослав Продан досі ходить без електронного браслета, бо у поліції вони закінчились. Про це розповів голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко у коментарі виданню "Українська правда".

"Станом на 10 ранку сьогодні браслетів не було у Київській області – це та інформація, яку я отримав від підлеглих, які спілкувались з правоохоронцями", - заявив він.

За словами голови спецпрокуратури, для Продана наразі шукають браслет.

"Звісно, ми не полишаємо пошуку електронного браслета, щоб виконати рішення суду", - уточнив Кривенко.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура склала підозру колишньому очільнику Державної фіскальної служби Мирославу Продану у привласненні 89 мільйонів гривень. Підозрюваного викликали на допит 20 листопада, однак він виїхав на лікування за кордон – за словами Продана, він надав слідчим медичну довідку. Потім колишній посадовець анонсував своє повернення до України. 30 листопада САП допитала Продана, але зауважила, що співрозмовник відмовився відповідати на запитання.

4 грудня Солом’янський районний суд Києва відмовився арештовувати Продана. Суддя обрала екс-міністру запобіжний захід у вигляді взяття на поруки. Продану заборонили змінювати місце проживання і зобов’язали носити електронний браслет. 

Справа Продана. Суд відпустив екс-очільника ДФС на поруки 9-ти депутатів

Справа Продана. Суд відпустив екс-очільника ДФС на поруки 9-ти депутатів

Повʼязані теми:

Наступна публікація