Прогноз погоди на 1 березня: весна в Україні почнеться з невеликого потепління

Прогноз погоди на 1 березня: весна в Україні почнеться з невеликого потепління

Фото: УНІАН

Синоптики обіцяють мінливу хмарність.

У понеділок, 1 березня, в України буде прохолодно, але ясно.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють мінливу хмарність. У північних та центральних областях буде невеликий мокрий сніг та дощ. На решті території істотних опадів не передбачають. На дорогах країни місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Вдень в Україні обіцяють від 0 до 5 градусів тепла. На крайньому заході та півдні країни вдень повітря прогріється до +10. На Закарпатті буде близько +8. У Карпатах буде холодніше - близько нуля. У східних областях стовпчики термометрів не підніматимуться вище +2-4 градусів.

Фото: Укргідрометцентр

У Києві 1 березня буде хмарність з проясненнями. Синоптики обіцяють можливий дощ. Швидкість північно-західного вітру складе 5-10 м/с. Температура становитиме від 2 до 4 градусів тепла.

У ТСН.Ранок розповіли, що кілька днів українців потрохи тішитиме сонечко, буде плюсова температура. До четверга матимемо 9-11 тепла удень, а от п'ятниця буде вже прохолоднішою. Небо затягне хмарами. Накрапатиме, а подекуди і з мокрим снігом. Утім, це лише попередній прогноз синоптиків.

Як повідомлялося раніше, синоптики попередили про підвищення рівня води 1-3 березня у річках Львівської, Волинської та Рівненської областей. У річках басейнів Захiдного Бугу (Львiвська, Волинська обл.) та Прип'ятi  очікується продовження поступового пiдйому рiвнiв води.

Новини тижня: у Німеччині зафіксували рекордний температурний стрибок, а в Україні почалась весна

Новини тижня: у Німеччині зафіксували рекордний температурний стрибок, а в Україні почалась весна

Повʼязані теми:

Наступна публікація