Прогноз погоди на 13 жовтня: до України повертаються дощі та тумани, температура - до +22

Прогноз погоди на 13 жовтня: до України повертаються дощі та тумани, температура - до +22

Фото: УНІАН

Синоптики прогнозують мінливу хмарність.

У вівторок, 13 жовтня, до Україні тепла погода, але місцями буде дощ і туман.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики прогнозують мінливу хмарність. Вдень в західних та південно-західних областях помірні, в Карпатському регіоні значні дощі, місцями грози. Пориви вітру 15-20 м/с. На решті території без опадів. Вночі та вранці в Україні місцями туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі опуститься до 9-14 градусів вище нуля. На узбережжі морів буде тепліш: до +17 градусів. Вдень повітря прогріється до +19-24 градуси. У Житомирській та Вінницькій областях температура буде нижчою - 15-20 градусів теплп. У Карпатах обіцяють +10-15 градусів.

Фото: Укргідрометцентр

У вівторок у Києві буде мінлива хмарність. Синоптики опадів не прогнозують. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі буде +11-13 градусів. Вдень повітря прогріється до 20-22 вище нуля.

Як повідомлялося, у жовтні до України прийде справжня осіння погода з середньою температурою нижче 15° та з помірними опадами. Середня місячна температура передбачається на рівні 7-12° тепла (в горах 6-7° тепла), що близько до середніх багаторічних значень. Водночас зазначається, що місячна кількість опадів очікується в межах середніх багаторічних значень: 30-65 мм, в Карпатах місцями 75-100 мм. 

Метеозалежність: чому справжня осінь в Україні досі не почалась

Метеозалежність: чому справжня осінь в Україні досі не почалась

Повʼязані теми:

Наступна публікація