Прогноз погоди на 15 травня: в одних регіонах тепло, інші - заливатимуть дощі

Прогноз погоди на 15 травня: в одних регіонах тепло, інші - заливатимуть дощі

Фото: pixabay.com

Синоптики обіцяють мінливу хмарність.

Сьогодні, 15 травня в Україні буде тепло, але місцями - будуть грози.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють мінливу хмарність. Вдень дощитиме в західній, північній частині країни. Місцями - грози. На решті території - без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Вдень в Україні обіцяють 20-25 градусів тепла. На півночі, заході та в центрі буде до 23 градусів тепла. На Закарпатті холодно: стовпчики термометрі покажуть 14-19 градусів. У південних регіонах обіцяють до +25. Найтепліше буде у східних регіонах: повітря прогріється до 28 градусів вище нуля. 

Фото: Укргідрометцентр

У Києві 15 травня буде мінлива хмарність. Синоптики обіцяють вдень невеликий короткочасний дощ. Швидкість південно-західного вітру становитиме 5-10 м/с. Температура становитиме близько 23 градусів тепла.

Як повідомлялося, травень в Україні буде теплим: середня місячна температура повітря становитиме 15-18 градусів тепла. Синоптики повідомляють, що в горах буде прохолодніше. Стовпчики термометрів покажуть від 11 до 25 градусів тепла. Ці показники на 1-1,5 градусів вище, ніж середні багаторічні значення. Абсолютний мінімум температури: повітря становить 0-6 градусів морозу. Абсолютний максимум температури повітря це +31-37 градусів.

Погода в Україні: тепло триматиметься протягом усього тижня

Погода в Україні: тепло триматиметься протягом усього тижня

Повʼязані теми:

Наступна публікація