Прогноз погоди на 18 вересня: температура опуститься на щонайменше 10 градусів, на заході - заморозки

Прогноз погоди на 18 вересня: температура опуститься на щонайменше 10 градусів, на заході - заморозки

Фото: Associated Press

У більшості північних областей невеликий короткочасний дощ.

До України у п'ятницю, 18 вересня, прийшло різке похолодання: температура у всіх регіонах опуститься щонайменше на 10 градусів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики опадів не прогнозують. Лише у більшості північних областей невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Можливі пориви 15-20 м/с.

Значно прохолодніше стане у західних і північних областях. Вночі температура опуститься до 4-9 градусів тепла. На волині, у Львівській, Рівненській та Тернопільській областях на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3 вище нуля. Вдень повітря прогріється до +10-15 градусів.

На решті території буде трохи тепліше. Температура вночі - +9-14 градусів. На узбережжі морів до 17 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до +14-19. У південній частині стовпчики термометрів досягнуть позначки +22 градуси. 

Фото: Укргідрометцентр

У Києві в п'ятницю обіцяють мінливу хмарність. Вночі місцями невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вночі 7-9 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до +13-15.

Як повідомлялося, синоптики обіцяли, що вересень в Україні цього року очікується теплим з опадами у межах норми. Середня місячна температура передбачається на рівні 14-19° тепла (в горах 11-12° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень. 

Холодний прогноз: чи бути бабиному літу в Україні

Холодний прогноз: чи бути бабиному літу в Україні

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація