Прогноз погоди на 2 листопада: у більшості регіонів дощитиме, місцями температура опуститься до нуля

Прогноз погоди на 2 листопада: у більшості регіонів дощитиме, місцями температура опуститься до нуля

Фото: Associated Press

Синоптики обіцяють хмарність з проясненнями.

У понеділок, 2 листопада, у більшості регіонів України буде прохолодно та дощитиме.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють хмарність з проясненнями. В західних областях без істотних опадів. Вдень на півдні країни місцями значні дощі. Вночі невеликі, помірні дощі на сході та південному сході країни. Вітер переважно північний, а у південно-східній частині - південний, 7-12 м/с.

Вночі температура повітря 4-9 градусів тепла. У Карпатах і на Прикарпатті протягом доби від 0 до 3 градусів тепла. У західних областях +1-6 градусів. Вдень обіцяють до +7-12 градусів. Вдень у південній частині та Дніпропетровській області повітря прогріється до +10-15 градусів. Вночі опуститься до 6-10 вище нуля.

Фото: Укргідрометцентр

У прнеділок у Києві буде хмарно з проясненнями. Протягом дня буде помірний дощ. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі буде 6-8 гардусів тепла. Вдень повітря прогріється до +8-10 градусів.

Як повідомлялося, незначне похолодання вторгнеться в Україну на початку зими 2020-2021 року, але також очікується і нетипове для цього періоду тепло — "зимове" бабине літо. Втім, очікується, що на День святого Миколая, 19 грудня, похолодає - вночі може бути зниження температури. 

Погода в Україні: для половини регіонів понеділок буде дощовим

Погода в Україні: для половини регіонів понеділок буде дощовим

Повʼязані теми:

Наступна публікація