Програма "Гроші" вирушає на південь України з громадськими приймальнями

Програма "Гроші" вирушає на південь України з громадськими приймальнями

Вже цього тижня команда програми "Гроші" каналу "1+1" на чолі з ведучим Олександром Дубінським вирушить на південь України та відкриє свої громадські приймальні у Миколаєві, Херсоні й Новоолексіївці, що на кордоні з окупованим Кримом.

Глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді "Грошей" про факти беззаконня та зловживання владаю.

 Усі охочі матимуть змогу особисто поспілкуватися з журналістами програми "Гроші" та поділитися з ними фактами корупції та несправедливості в їхніх містах у п’ятницю, 27 квітня, у Миколаєві біля Каштанового скверу з 10:00 до 12:00 та в Херсоні на вулиці Суворова, біля будівлі Планетарію з 16:00 до 18:00, а також у суботу, 28 квітня, у Новоолексіївці біля будівлі Залізничної станції з 14.00 до 16.00.

"Проект "Громадська приймальня" дає нам можливість почути наших глядачів з усіх куточків України, тому цього разу ми їдемо на південь України. Останніми роками Херсонська та Миколаївська області стали популярними туристичними напрямками, а також стратегічними вузлами морського транспорту. Ми хочемо з перших вуст дізнатися, які проблеми та загрози існують в регіоні. Також ми хочемо почути наших співвітчизників, які залишилися в окупованому Криму та не мають змогу переїхати на материкову Україну, тому ми їдемо максимально близько до кордону – у Новоолексіївку", - коментує ведучий "Грошей" Олександр Дубінський.

За чотири роки існування до Громадської приймальні "Грошей" звернулися сотні телеглядачів в Харкові, Краматорську, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Чорткові, Одесі та Києві, а також тисячі залишили свої заявки на сайті проекту. Завдяки зібраним у громадян матеріалам журналістам "Грошей" вдалося провести десятки розслідувань в рамках програми та долучилась до вирішення проблем цих міст.

Нагадаємо, "Громадська приймальня" - спецпроект програми "Гроші" каналу "1+1", який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося зіткнутись у житті.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми "Гроші".

Журналістські розслідування програми "Гроші" будуть відкривати інформаційний тиждень щопонеділка о 22:00 на телеканалі "1+1".

Наступна публікація