Прокуратура завершила розслідування вбивства адвоката Грабовського

Прокуратура завершила розслідування вбивства адвоката Грабовського

Фото: MIGnews.com.ua

Найближчим часом буде проводитись ознайомлення з матеріалами справи.

Військова прокуратура завершила розслідування вбивства адвоката Юрія Грабовського, інформують "Українські новини" з посиланням на повідомлення адвокатського об'єднання "Адвокат Черезов і партнери", яке представляє інтереси сестри вбитого.

Згідно з повідомленням, розслідування було завершено 17 серпня, про що військова прокуратура повідомила адвокату Ігореві Черезову.

Найближчим часом буде проводитись ознайомлення з матеріалами справи, що складається з 15 томів. У справі 2 підозрюваних, які підозрюються у скоєнні двох умисних вбивств.

Прокуратура вважає, що підсудні вбили адвоката з метою пограбування.

Черезов прогнозує, що справу буде передано до суду не раніше початку вересня.

Українські адвокати наполягають, що смерть Грабовського пов'язана з професійною діяльністю

Українські адвокати наполягають, що смерть Грабовського пов'язана з професійною діяльністю

Нагадаємо, труп вбитого адвоката був виявлений в лісі в Черкаської областіГрабовський захищав російського ГРУшника Александрова і зник на початку березня. Місце поховання вказав ймовірний убивця адвоката, якого затримали напередодні. З його слів, Грабовського накачали психотропними речовинами, перевезли з Одеси, де його бачили востаннє, до Києва. Тут вчепили браслет із вибухівкою і зводили в офіс, аби адвокат забрав гроші та документи. За непослух погрожували підірвати. Після того вивезли в ліс за півтори сотні кілометрів від столиці, вбили і закопали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація