Прокурорка "Няш-Мяш" почала полювання на кримських євромайданівців

Прокурорка "Няш-Мяш" почала полювання на кримських євромайданівців

Поклонська планує кинути за ґрати українських активістів / Фото: Facebook Наталі Поклонської

Поклонськая заявила, що вони "опиняться на лаві підсудних".

Прокурорка "Няш-Мяш" планує посадити координаторів "Євромайдану" у Криму.

Про це Наталія Поклонська написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона заявила, що Слідчий комітет РФ по Республіці Крим встановив імена тих, хто нібито відправляв до Києва прихильників Євромайдану.

Так звана "прокурор" написала, що розголошувати імен вона не буде у інтересах слідства, крім того факту, що серед обвинувачуваних є і кримчани, і мешканці материкової України.

"Слідство встановило імена та прізвища всіх командирів, які збирали в Криму прихильників так званого "Євромайдану" для відправки до Києва. Також вони координували всі дії "мирних демонстрантів", - написала самопроголошена "прокурорка".

Крім того, Поклонськая заявила, що командири нібито віддавали накази атакувати "беркутівців".

"Всі вони віддавали незаконні накази атакувати із ланцюгами, палицями і коктейлями "Молотова" співробітників "Беркута". Як тільки будуть зібрані всі докази, справа відправиться до суду. Люди, про яких йде мова, поки ще не затримані, але покарання для них буде невідворотним - всі вони незабаром опиняться на лаві підсудних",  - написала прокурорка.

Следствие установило имена и фамилии всех командиров, которые собирали в Крыму сторонников так называемого "евромайдана"...

Posted by Наталья Поклонская on 29 Май 2015 г.

Нагадаємо, що раніше "прокурорка" Криму оголосила у розшук голову Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова. Поклонська заявила, що народний депутат України Чубаров висловлювався із закликами до дій, спрямованих на зміну територіальної цілісності держави.

Повʼязані теми:

Наступна публікація