Протестувальники блокують трасу "Кропивницький-Миколаїв" з вимогами її відремонтувати

Протестувальники блокують трасу "Кропивницький-Миколаїв" з вимогами її відремонтувати

Дорога в аварійному стані

Заблокована дорога. Від 8 ранку траса "Кропивницький-Миколаїв" стоїть. З обох боків черга з автівок довжиною з кілометр, йдеться в ТСН.12.00.

Проїзду нема через акцію протесту жителів селища Возсіятське. Трасу вони перекрили, аби домогтися її ремонту. Шлях зв’язує центральні області України з півднем, ним їздять зерновози у порти, і люди на відпочинок. Але дорога в аварійному стані, на ній ями глибиною в метр. Цього року на ремонт покриття мали виділити 300 мільйонів гривень, та днями стало відомо, що грошей не буде.

На акцію протесту люди виходять не вперше, взимку цю трасу вже перекривали. Тепер, кажуть, з дороги не підуть, поки чиновники їм не назвуть конкретної дати початку ремонтних робіт.

Люди не зупиняючись чотири години ходять пішохідним переходом. Чекають на приїзд керівництва області. У пробці стоять десятки авто, їхня кількість зростає.

«Ми вимагаємо ремонту дороги, яка є однією з артерій не тільки Єланинчени, а всієї Миколаївської області. Ви знаєте, що тут найбільший транспортний потік, що тут зерно іде до портів України. Ми будемо стояти до перемоги», - каже голова Єланецької райради Василь Богданцев

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація