Протягом дня тривають бої на 29-му блокпості та у селищі Кримське

Протягом дня тривають бої на 29-му блокпості та у селищі Кримське

На Луганщині тривають бої

Сил та техніки українським бійцям вистачає.

Сьогодні, 21 січня, протягом дня тривають бої на 29-му блокпості та потужні бої у Кримському, повідомляє ТСН.16:45.

31-й блокпост поки що ми не контролюємо, але в будь-який момент ситуація може змінитись. Бійці з постів, що розташовані поруч кажуть, що відновити контроль над позицією можливо.

Нинішня ситуація кардинально відрізняється від тієї, яка була в кінці жовтня, коли бійці Нацгвардії полишили 32-й блокпост, не маючи адекватного підкріплення та достатньо боєзапасів. Нині сил вистачає, не бракує і техніки, щоправда, бійці зауважили, що хотіли більш сучасну техніку.

Що стосується оборони підступів до Лисичанська, то бійці 24-ї бригади, які здебільшого боронять цю місцевість, позиції триматимуть.

У штабі АТО вже вкотре наголошують – проти наших бійців нині воюють регулярні війська Російської Федерації. Це видно і за характером, і за потужністю обстрілів, по тому, як ведеться вогонь.

Знімальна група ТСН проїхала в селище Світличне, що не так далеко від Кримського, населений пункт час від часу потрапляє під обстріли. Більшість людей звідти виїхала, не виїжджають хіба що люди похилого віку.

Вдень сьогодні обстрілювали "Градами" позиції українських військових на під'їзді до Щастя. Бойовики стріляють вже й вдень, хоча раніше такі обстріли були лише вночі.

Кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська

29-й блокпост несамовито обстрілювали всю ніч

29-й блокпост несамовито обстрілювали всю ніч

Повʼязані теми:

Наступна публікація