"Провокації перед виборами". Прикордонники масово отримують SMS про "Майдан 3.0" та "американських спецназівців"

"Провокації перед виборами". Прикордонники масово отримують SMS про "Майдан 3.0" та "американських спецназівців"

Фото: Держприкордонслужба України

У Держприкордонслужбі офіційно стверджують, що жоден американський спецназ до України не прибував.

Українські прикордонники останніми днями отримують SMS-повідомлення про "Майдан 3.0" та таємний візит "американських спецназівців" до Києва.

Про це у понеділок, 25 березня, повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"Останніми днями багато прикордонників, а можливо, що і інших громадян, почали отримувати смс провокативного змісту від невстановлених осіб. В повідомленнях йдеться про, нібито, таємне прибуття до Києва "американського спецназу", що питання "Майдану 3.0" вже вирішено і не має сенсу служити бо "за вас все уже порешали"... Державна прикордонна служба офіційно заявляє, що жоден американський, чи будь-який інший спецназ в Україну не прибував", - зазначив він.

Прикордонники, за його словами, перебувають на своїх робочих місцях та позиціях та спокійно виконують обов'язки. "Не варто піддаватися провокаціям та паніці. А у разі, якщо подібні смс приходять і вам на телефон - повідомляйте в компетентні правоохоронні органи. Думаю, джерела цих "повідомлень" будуть встановлені досить швидко", - резюмував Слободян.

Наближення президентських виборів як ніде інше відчувається в інформаційному полі. Споглядаючи ці процеси можна зробити...

Опубликовано Oleh Slobodyan Понедельник, 25 марта 2019 г.

Нагадаємо, раніше у березні в Службі безпеки України заявили, що проти них готується "черговий вкид у інформаційний простір". Провокація буде стосуватися нібито листування між керівництвом СБУ, МВС напередодні майбутніх виборів президента України. У Службі безпеки також пояснили, як відрізнити фейк: підтвердженням підробки документів є їхня невідповідність затвердженим формам та граматичні й стилістичні помилки.

Арсен Аваков ексклюзивно розповів про протистояння силовиків, провокації та чесні вибори

Арсен Аваков ексклюзивно розповів про протистояння силовиків, провокації та чесні вибори

Повʼязані теми:

Наступна публікація