"Психіка сина на межі": у Полтаві вчителі та учні зацькували хлопчика через коронавірус

"Психіка сина на межі": у Полтаві вчителі та учні зацькували хлопчика через коронавірус

Фото: Pexels

Мати стверджує, дитина має алергію на маски та антисептики і через це почувається недобре.

У Полтаві хлопчика зацькували однолітки та вчителі у школі. Вони запідозрили у нього коронавірус.

Про це повідомила в соцмережі мама дитини.

Жінка розповіла, що її син вчиться у 8-му класі в одній з гімназій міста. Дитина має алергію на антисептики та маски.

"У школі змушують носити маски і користуватися антисептиком,через це у дитини з'являється висип,  він непритомніє і задихається, бо в нього алергія на це. Він ледве це терпить. В результаті у четвер не дійшов зі школи додому, впав на дорозі. У п'ятницю я вирішила його залишити вдома. У понеділок прийшов до школи і знову йому стало зле, його відправили в медпункт, закрили, виміряли температуру і сказали, що у нього починається коронавірусна хвороба", - розповідає мама хлопчика.

Вона говорить, що повідомила медсестрі, що у дитини алергія, і пояснила їй,  що вона не лікар, щоб ставити діагноз - коронавірус.

"Прийшов завуч, налаштував дітей проти сина, сказав, щоб всі від нього відійшли, бо він у зоні ризику. Моя дитина взагалі злякалася. Потім сказав йому дослівно: "Іди вже звідси". Як так? Що за булінг? Дитина додому прийшла в істериці. Вдома переміряли температуру. Все у нормі - 36,2; 36.4. Сказав, почувається добре. Увечері я переговорила з класним керівником і сказала, що дитина абсолютно здорова, йому не можна одягати маски, оскільки важко дихати. Сьогодні він пішов до школи, зміряли температуру, сказали все добре, але у школу не пустили", - розповідає мама.

Жінка обурена тим, що її сина не пустили до навчального закладу, а адміністрація школи не реагує.

"Як так може директор школи обмежити права дитини в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі сльозами, каже, я боюся, що зі мною ніхто не буде розмовляти. Психіка сина на межі", - поскаржилася мама хлопчика.

Думки користувачів у соцмережі розділилася. Одні стали на бік мами, тому що кожна дитина має право на освіту, інші стверджують, що є певні вимоги, яких треба дотримуватися, тож краще перевести дитину на домашнє навчання.

ТСН.ua зв'язалася з гімназією, де вчиться хлопчик, щоб отримати коментар директора з приводу ситуації, що склалася. У закладі повідомили, що директор наразі "на нараді".

Нагадаємо, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в інтерв'ю ТСН.ua розповів, куди звертатися батькам, якщо вони дізналися про недотримання нових карантинних правил у навчальних закладах.

Це дуже підступний вірус: ми не знаємо, яка далі буде динаміка

Це дуже підступний вірус: ми не знаємо, яка далі буде динаміка

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація