"Путін вирішив утилізувати наших дітей": у Дагестані антимобілізаційний Майдан розганяють пострілами (відео)

"Путін вирішив утилізувати наших дітей": у Дагестані антимобілізаційний Майдан розганяють пострілами (відео)

У Росії тривають антимобілізаційні заворушення.

Загострення набрали протести в Дагестані, який місцеві охрестили на кшталт українського "Майданом". Натовп протестувальників намагалися розігнати пострілами з автоматів.

Про це повідомляють у Мережі.

У Дагестані  в РФ виходять на мітинги проти мобілізації. У селі Ендірей поліція відкрила стрілянину в повітря, щоб заспокоїти мітингувальників.

На кадрах видно, як приблизно дві сотні людей зібралися і перекрили трасу. Люди у формі відкрили стрілянину у повітря, намагаючись розігнати протестувальників.

Стрілянина не лише не злякала учасників протесту, а й більше їх розізлила. Люди почали кричати та намагалися забрати зброю у тих, хто стріляв.

Почалася штовханина з поліцією.

"Ми збираємося не для того, щоб через кілька годин розійтися - ми збираємося, щоб зробити майдан - розбити намети і зібрати на цей майдан весь Дагестан - доти, доки повністю не відмінять мобілізацію для Кавказа. Поки що цей собачий хвіст Путін особисто не оголосить по телевізору! Особисто! Ні кроку назад! Виходимо всім містом! Ми надто довго мовчали, і саме тому самі довели справу до утилізації владою наших дітей. Настав час все поставити на свої місця за допомогою Аллаха", - закликають дагестанці.

Нагадаємо, США здійняли у небо рідкісні літаки, які стежать за російськими ядерними ракетами.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація