Радник Трампа розробив для Харкова програму безпеки на кшталт американської 911

Радник Трампа розробив для Харкова програму безпеки на кшталт американської 911

Рудольф Джуліані / Фото: УНІАН

Міська влада вже готова виділити фінансування та приміщення для такого центру.

Колишній мер Нью-Йорка і радник президента США Дональда Трампа з кібербезпеки Рудольф Джуліані та його компанія розробили для Харкова програму безпеки на кшалт американської 911. Пакет рекомендацій передали міському голові Генадію Кернесу. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

У Харкові запровадять програму безпеки на кшталт американської 911

У Харкові запровадять програму безпеки на кшталт американської 911

Рудольф Джуліані впевнений - щоб запобігти більшості злочинів та катастроф, потрібне передусім швидке реагування. А Харкову треба створити єдиний центр, який координуватиме роботу всіх служб - медиків, поліції та надзвичайників.

"Найстрашніше у надзвичайних ситуаціях те, що люди не знають, куди звертатися, до кого звертатися і що робити. Якщо вам вдасться розв’язати цю проблему, то багато інших пов’язаних проблем вирішаться самІ собою", - розповів він.

Міська влада вже готова виділити фінансування та приміщення для такого центру. "Ми готові на це виділити і приміщення, і кошти для початку, а такж залучити наших меценатів", - сказав Геннадій Кернес.

Окрім цього Джуліані пропонує звернути увагу на проблеми кібербезпеки, адже один хакер може завдати збитків місту на мільйони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація