Ракетний удар по Харківщині: понад пів мільйона жителів не мають електрики

Дата публікації
Перегляди
2429
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Ракетний удар по Харківщині: понад пів мільйона жителів не мають електрики

Фото: Associated Press

Зі світлом уже понад 90% споживачів.

У Харкові досі без електроенергії залишаються 470 тис. споживачів. Крім того, не мають електрики 50 тис. жителів області.

Пр це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, в області тривають роботи з відновлення електропостачання після ракетного удару 9 березня.  В обласному центрі заживлена вся критична інфраструктура. Також вдалося повернути світло частині споживачів. 

"Відновлювальні роботи тривають. Без електроенергії залишаються 470 тисяч споживачів у Харкові та 50 тис. в області. Енергетики роблять усе можливе, щоб заживити усіх споживачів якнайшвидше", - пише Синєгубов.

Наразі зі світлом уже понад 90% споживачів Харківської області. Втім, електроенергія відсутня у мешканців Вовчанської, Золочівської та частково Дергачівської громад. 

Ворог завдав близько 15 ударів по Харківщині та області. Під прицілом окупантів знову були об‘єкти критичної інфраструктури. Також сталося влучання у приватний житловий будинок.

Нагадаємо, увесь Харків та частина Харківської області залишилися без світла, опалення та води внаслідок російської масованої ракетної атаки. Метро та наземний електротранспорт припинили курсувати.

Читайте також:

Росіяни завдали 15 ракетних ударів по Харківщині: є влучання та поранені

Росіяни завдали 15 ракетних ударів по Харківщині: є влучання та поранені

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація