"Разом продовжимо будувати Україну": Порошенко привітав школярів із закінченням навчального року

Президент зауважив, що цей рік увійде в історію України, оскільки саме 2017 року українці вибороли право без віз подорожувати до ЄС.

Президент України Петро Порошенко в ході робочої поїздки до Одеської області зустрівся зі школярами та привітав їх із закінченням навчального року.

Про це йдеться на сайті президента України.

Зазначається, що Порошенко також ознайомився із ходом та результатами робіт із реконструкції позашкільного навчального закладу "Міський оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія".

За словами президента, в житті кожної людини є події, які запам'ятовуються на все життя. І серед них – останній дзвоник і закінчення школи.

"Ви не розлучаєтесь зі своїми вчителями та друзями, але багато що змінюється в вашому житті. Ви обираєте собі дорогу, долю", - зазначив Порошенко.

Президент додав, що цей рік увійде в історію України, оскільки саме 2017 року українці вибороли право без віз подорожувати до ЄС.

Особливе свято: ТСН влаштувала зустріч АТОвців з їх дітьми в свято останнього дзвоника

Особливе свято: ТСН влаштувала зустріч АТОвців з їх дітьми в свято останнього дзвоника

"Не маю сумнівів, коли ви поїдете в Європейський Союз – може, ви там будете навчатися, проходити курси, але ви обов'язково повернетесь в Україну, щоб ми разом збудували і продовжували будувати фантастичну державу, яка рішенням про безвіз виборола собі право сказати остаточно ("ні" - ред.) Російській імперії, Радянському Союзу та привітатися з поверненням в нашу європейську родину", - сказав президент.

Порошенко також поспілкувався з юними шахістами та спортсменами. На запрошення капітана футбольної команди, Порошенко зробив символічний перший удар у грі по м'ячу.

До слова, оздоровчий комплекс "Вікторія" – це сучасний муніципальний інноваційний центр дитячого розвитку та відпочинку, який надає послуги дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі дітям з соціально-незахищених сімей та пільгових категорій, обдарованим дітям. За рік у центрі проходять оздоровлення близько 5000 дітей.

Реконструкція оздоровчого комплексу "Вікторія" почалась від 2015 року. Вартість робіт складає 70,5 млн грн. Фінансування робіт проводиться за рахунок субвенції державного бюджету – 10 млн грн та за рахунок коштів міського бюджету Одеси — 60,45 млн грн. 

Нагадаємо, більш ніж для двохсот тисяч українських школярів, сьогодні пролунав "останній дзвоник". Ексклюзивно, для "Сніданку з 1+1" свої привітання та побажання випускникам, вчителям і батькам висловила й міністр освіти і науки України Лілія Гриневич просто під час робочої поїздки до Полтави.

Міністр освіти Лілія Гриневич привітала випускників із завершенням навчального року

Міністр освіти Лілія Гриневич привітала випускників із завершенням навчального року

Повʼязані теми:

Наступна публікація