Реакцією на незаконні "вибори" на окупованому Донбасі будуть нові санкції - Клімкін

Реакцією на незаконні "вибори" на окупованому Донбасі будуть нові санкції - Клімкін

Фото: УНІАН

Глава МЗС закликав мешканців окупованої території не голосувати.

Після проведення Росією незаконних виборів на окупованій частині Донбасу проти агресора введуть нові санкції. 

Про це на сторінці у Facebook повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Кремль влаштовує чергову циркову виставу для того, щоб приховати свої злочини. Реакцією на такі злочинні дії авторитарного кремлівського режиму та його посіпак на окупованих територіях буде посилення міжнародних санкцій. І ми з нашими партнерами вже працюємо над цим!" - написав він.

Держава-окупант завтра планує здійснити черговий злочин на українській землі - провести так звані вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Кремль влаштовує чергову циркову виставу для того, щоб приховати свої злочини. Реакцією на такі злочинні дії авторитарного кремлівського режиму та його посіпак на окупованих територіях буде посилення міжнародних санкцій. І ми з нашими партнерами вже працюємо над цим!

Опубліковано Pavlo Klimkin Субота, 10 листопад 2018 р.

Глава МЗС зазначив, що Росія не хотіла миру в Україні 2014 року і не хоче його й зараз. Тому він закликає тих, хто проживає на окупованій території, не йти на "фейкові вибори".

"Тому у мене заклик до всіх тих, хто страждає на окупованих територіях. Не тільки як міністра закордоних справ, але насправді дуже простий людський заклик: не віддавайте свій голос на цих фейкових виборах, не беріть в них участь, не дайте Росії легітимізувати окупацію Донбасу", - сказав Клімкін.

Раніше повідомлялося, що проросійські найманці готують серію терактів у місцях скупчення людей під час псевдовиборів у "ЛНР". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація