"Реліквії" з фронту та п’ятеро дітей: як живе вдова загиблого героя АТО Олександра Суслопарова

"Реліквії" з фронту та п’ятеро дітей: як живе вдова загиблого героя АТО Олександра Суслопарова

Фото: ТСН

Жінка щойно влаштувалася на роботу своєї мрії – вихователькою в дитсадок.

Любов мріяла про кар’єру оперної співачки, але чоловік Олександр хотів десятьох дітей. П’ята дитина Суслопарових мала народитися, коли він пішов на фронт, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Батьки були переконані, що чекають на донечку, але три роки тому народився Матвій, коли батько вже загинув на передовій від рук терориста. Чоловік служив на блокпості в Станиці Луганській, одного разу якийсь місцевий дід приніс банку начебто меду, котра вибухнула і відірвала 36-річному Сашкові руку та ногу. Він помер у місті Щастя. У родині, як реліквії, зберігаються його шапка, шолом, фляга і Біблія.

Мати п'ятьох дітей розповіла, як їй вдалося пережити смерть коханого та повернутися до звичного життя

Мати п'ятьох дітей розповіла, як їй вдалося пережити смерть коханого та повернутися до звичного життя

Любина вагітність кілька разів була під загрозою – від відчаю вона билася головою об стінку. Зупиняла така схожа на батька єдина донька. "Вероніка стукала кулаком по столу: мама, помре дитина! Не плач!", - пригадує жінка. Тепер її серце розділене на п’ять частин за кількістю дітей. Убивцю чоловіка в грудні поміняли на українських полонених, але Любов навіть сердитись не змогла, бо переконана, що її Сашко точно готовий був обміняти своє життя на свободу 73 українців.

За турботами про дітей Любов майже забула про власні мрії – працювати в дитячому садочку. Разом із ТСН жінка погодилася на візит до криворізького центру зайнятості. Там пообіцяли підшукати щось ближче до вересня, але вже перед самим виходом матеріалу в ефір в соцмережах з’явилося оновлення: Любов Суслопарова тепер працівник дитячого навчального закладу. Тепер, окрім своїх п’ятьох, в неї додалося ще кілька десятків веселих малюків.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація