Реєстрацію нової податкової служби призупинили

Реєстрацію нової податкової служби призупинили

Причина у тому, що ДФС не перебуває у стані ліквідації.

З технічних причин процедуру реєстрації нової Державної податкової служби України тимчасово припинили.

Про це повідомляє УНІАН, у розпорядженні якого є скан-копія документа про припинення реєстрації нової служби.

Це пов'язано з тим, що наявна Державна фіскальна служба, правонаступницею якої стане ДПС, зараз не перебуває у стані ліквідації.

Згідно з документом, 11 травня державний реєстратор відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Желінський ухвалив рішення призупинити розгляд документів для проведення реєстрації Державної податкової служби України (ДПС). Оскільки Державна фіскальна служба "зараз не перебуває у стані припинення діяльності у зв`язку з реорганізацією шляхом поділу".

Нагадаємо, 18 грудня 2018 року уряд України схвалив з доопрацюванням постанову про реорганізацію Державної фіскальної служби (ДФС) шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби. Це було однією з умов отримання траншу від Міжнародного валютного фонду. Раніше в інтерв'ю ТСН.ua міністр фінансів України Оксана Маркарова розповіла, як відбуватиметься процес реорганізації ДФС та чому було ухвалене рішення про розділення її на дві служби. Кабінет міністрів України вже призначив очільника новоствореної Державної податкової служби.

ТСН поспілкувалась з новим очільником податкової служби

ТСН поспілкувалась з новим очільником податкової служби

Повʼязані теми:

Наступна публікація