"Рейси виконуються за розкладом". В "Борисполі" заспокоїли пасажирів після рішення суду щодо SkyUp

"Рейси виконуються за розкладом". В "Борисполі" заспокоїли пасажирів після рішення суду щодо SkyUp

Фото: www.facebook.com/pg/airportboryspil

Призупинення ліцензії не набрало чинності.

В Міжнародному аеропорту "Бориспіль" відреагували на рішення Баришівського районного суду Київської області щодо призупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом авіакомпанії SkyUp . В аеропорті заспокоїли пасажирів та заявили, що всі рейси виконуються за розкладом.

Про йдеться на сторінці летовища в Facebook.

Там порадили пасажирам зберігати спокій та нагадали, що рішення суду не набрало чинності.

"Рейси SkyUp Airlines виконуються відповідно до розкладу. Пасажирам раджу зберігати спокій і вчасно приїжджати до аеропорту. Щодо ситуації з ухвалою Баришівського районного суду, аеропорт підготував звернення до Державної авіаційної служби України з проханням надати роз’яснення щодо наших подальших дій. Наразі дана ухвала не набрала законної сили, у зв’язку з поданням апеляції SkyUp Airlines на ухвалу суду першої інстанції" – прокоментував ситуацію перший заступник генерального директора Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Євгеній Дихне.

Наразі в соціальних мережах та ЗМІ з’являється все більше запитань щодо ситуації, яка склалась у авіакомпанії SkyUp...

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Середа, 12 червня 2019 р.

Нагадаємо, що Баришівський районний суд Київської області позбавив ліцензії українського авіаперевізника SkyUp через позов невдоволеної пасажирки. Відповідну ухвалу суд виніс 25 травня. Через тиждень, 4 червня, компанія дізналась про це рішення та подала апеляцію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація