Режисер фільму "Кіборги" Ахтем Сеітаблаєв та фонд "Повернись живим" започатковують соціальну ініціативу #ЯНеБайдужий

Режисер фільму "Кіборги" Ахтем Сеітаблаєв та фонд "Повернись живим" започатковують соціальну ініціативу #ЯНеБайдужий

#ЯНебайдужий – це соціальна ініціатива команди фільму "Кіборги" та благодійного фонду "Повернись живим".

Метою ініціативи є привернути увагу до сімей загиблих в аеропорту і реально їм допомогти.

Ось що каже про ініціативу режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв: "В житті кожної людини трапляються такі події після яких життя змінюється назавжди. Моє життя, як і життя всієї нашої країни змінилося від початку війни. Я познайомився зі справжніми чоловіками, які чітко знають, яку країну вони захищають, і в якій країні вони хочуть жити."

Я не міг залишатися осторонь і вирішив, що якщо я маю такий інструмент, як кіно, я повинен зняти про них фільм! Бо мені не байдуже, що буде з моєю країною! Мені не байдуже, ким і в якій країні виростуть мої діти. А для цього кожному з нас потрібно щодня вносити свою частку в побудову нової країни. Я вірю, що фільм "Кіборги" повинен стати реальною допомогою родинам загиблих в аеропорту.

Тому сьогодні разом з командою фільму і фондом "Повернись живим" ми розпочинаємо соціальну ініціативу #ЯНебайдужий.

Я запрошую всіх українців підтримати ініціативу. Розмістіть картинку у себе в соцмережі, розкажіть друзям і йдіть на фільм. Разом ми допоможемо родинам загиблих".

Організатори ініціативи #ЯНебайдужий обіцяють, що 5 грн з кожного купленого квитка на фільм "Кіборги" будуть перераховані на допомогу родинам загиблих захисників донецького аеропорту.

Коротко про фільм:

За їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна! Це історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у статусі, походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця.

Знімання фільму "Кіборги" тривали від лютого до квітень 2017 року. У головних героїв стрічки є реальні пототипи, які консультували творчу команду під час знімань.

Прем'єра фільму "Кіборги" відбудеться 7 грудня 2017 року.

Наступна публікація