Рівненський слідчий вимагав хабар у крадіїв

Рівненський слідчий вимагав хабар у крадіїв

Фото: Pexels

Правоохоронцю загрожує 10 років тюрми.

У місті Хмельницькому затримали начальника слідчого відділу Національної поліції у Рівненській області, який вимагав та отримав хабар у розмірі 800 доларів (22 тис. грн). Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

За попередніми даними, за цю суму поліцейський обіцяв допомогти уникнути кримінальної відповідальності особам, які вчинили крадіжку. 

"За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди слідчими теруправління ДБР у місті Хмельницькому розслідується кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (Одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). 

Співробітника поліції та його посередника затримали. Тривають слідчі дії. У разі доведення вини працівнику поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 9 січня співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах співробітника одного з підрозділів Державної прикордонної служби у Рівненській області.

Суд залишив без змін суму застави медику, підозрюваному у вимаганні хабара в АТОвця

Суд залишив без змін суму застави медику, підозрюваному у вимаганні хабара в АТОвця

Повʼязані теми:

Наступна публікація