Рівнянка вивісила на балконі прапор Північного флоту Росії: навіщо вона це зробила

Рівнянка вивісила на балконі прапор Північного флоту Росії: навіщо вона це зробила

Рушник на балконі у Рівному / Фото: t.me/rivne_golovne

Місцеві жителі були обурені та негайно викликали на місце правоохоронців.

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з рівнянкою, яка вивісила у себе на балконі рушник із гербом Північного флоту Росії.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в області, інформує Суспільне.

Вранці 24 травня жителі Рівного помітили на балконі дев'ятиповерхівки на вулиці Тихій рушник із гербом Північного флоту Росії. На місце негайно викликали правоохоронців.

"49-річна жінка пояснила, що цей рушник їй подарували давно, орієнтовно 2003 року. До цього часу він лежав у шафі, а коли покупала собаку, то схопила, щоб витерти тварину. Пояснила, що вивісила його несвідомо. Рівнянка запевнила, що ненавидить країну-агресора", — коментує речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Також на місце прибули представники Служби безпеки України, які провели перевірку за цим фактом. З рівнянкою була проведена профілактична бесіда, а рушник був знищений правоохоронцями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на одному із блокпостів під час перевірки на в'їзді до Києва прикордонники знову виявили прихильника російської пропаганди у рясі.

Крім того, ми раніше інформували, що в Одесі до довічного позбавлення волі засудили агента Росії, який планував диверсії на Одеській залізниці.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація