Різке коливання температури та сильні опади: прогноз погоди в Україні на вівторок, 9 лютого

Різке коливання температури та сильні опади: прогноз погоди в Україні на вівторок, 9 лютого

Фото: УНІАН

На дорогах країни, крім півдня та Закарпаття, ожеледиця.

У вівторок, 9 лютого, в Україні утримається негода зі снігопадами та сильним вітром, проте морози вдень ослабнуть, а на заході та півдні країни температура підніметься до 11° тепла.

Про це йдеться у прогнозі від Укргідрометцентру. 

Так, синоптики прогнозують у більшості областей сніг, вночі у північній частині та на Харківщині значний сніг, хуртовиниТемпература вночі 5-10° морозу, на північному сході країни до 13°, вдень 0-5° морозу. В центральних областях вночі значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень невеликі опади. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла. На Закарпатті та у південній частині вночі та вранці мокрий сніг та дощтемпература вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім західних областей, пориви 15-20 м/с.

☃️Прогноз погоди на 9-11 лютого☃️ У найближчі три доби в більшості областей сніг❄ та мокрий сніг❄, на Закарпатті та у...

Опубліковано Український гідрометцентр Понеділок, 8 лютого 2021 р.

У Києві 9 лютого вночі значний сніг, хуртовина, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 2-4° морозу. У столиці синоптики оголосили І рівень небезпечності - жовтий.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на лютий і зазначили, що останній місяць зими буде теплішим, ніж зазвичай.

Новини України: регіони замітає снігом

Новини України: регіони замітає снігом

Повʼязані теми:

Наступна публікація