Робот-прибиральник з удосконаленим штучним інтелектом вже доступний до продажу в Україні Реклама

Робот-прибиральник з удосконаленим штучним інтелектом вже доступний до продажу в Україні

Компанія ECOVACS ROBOTICS запускає нову серію роботів для прибирання з унікальним лазером та системою розпізнавання перешкод.

Одна з провідних компаній із конструювання роботизованої техніки для прибирання ECOVACS ROBOTICS створила інноваційного помічника DEEBOT OZMO T8 AIVI. Він подовжив напрям розробок в галузі штучного інтелекту та є першим у світі роботом із заявленим функціоналом.

Передусім, робот DEEBOT OZMO T8 AIVI не просто уникає перешкоди, а розуміє, що саме перед ним знаходиться. Пристрій оснащений унікальним на ринку лазером DToF (усі інші роботи використовують лідар), який сканує об’єкти з удвічі меншої відстані, в 4 рази точніше та під ширшим кутом. Також DEEBOT OZMO T8 AIVI має камеру, за допомогою якої він здатний розпізнавати об’єкти. На серверах ECOVACS ROBOTICS знаходиться база даних із найрізноманітніших варіацій предметів, включно з килимами, дротами, взуттям тощо. Алгоритми штучного інтелекту, виявивши перешкоду, одразу визначають оптимальний спосіб її обходу та потім дозволяють окремо почати прибирання пропущених ділянок.

За допомогою камери робот не лише розпізнає об’єкти, а й дозволяє вам взаємодіяти з приміщенням через смартфон, фотографувати, розмовляти через динамік із домашніми улюбленцями. Ви можете керувати рухом робота в мобільному додатку. Усі дані зашифровані, доступ до відеотрансляції дозволений лише за паролем, який ви самостійно встановлюєте, а камера не має функції запису, тому може використовуватися лише власником.

Нова навігація TrueMapping робить пристрій ще зручнішим для взаємодії. Робот сканує житло та визначає найкращий маршрут прибирання, спираючись на планування оселі, розміщення меблів, та, звісно, наявні перешкоди. Вам більше не доведеться наводити порядок на підлозі перед запуском, адже робот не заплутається в дротах та не застрягне на капцях. І це ще не всі вдосконалення. DEEBOT OZMO T8 AIVI поставляється в комплекті з системою вологого прибирання OZMO Pro. По-перше, вона самостійно контролює рівень подачі води. По-друге, робот тепер дійсно впорається з усіма видами забруднень, навіть зі стійкими, адже система складається з пластини, яка вібрує 480 разів за хвилину.

DEEBOT OZMO T8 AIVI будує інтерактивну карту приміщення в фірмовому додатку. Якщо користувач захоче заборонити йому доступ до дитячої ігрової зони чи будь-якої іншої ділянки, він зможе самостійно позначити на карті віртуальні межі. Також можна обирати ділянки, які треба прибрати в першу чергу, налаштувати графік, таймер тощо.

Максимальна потужність помічника виросла до 1500 Па. Також зросла загальна ефективність, адже робот розпізнає поверхні, вміє одночасно мити підлогу та пилососити килими, миттєво переключаючись між режимами вологого та сухого прибирання.

Незабаром ECOVACS ROBOTICS також запустить у продаж станцію автовивантаження сміття, яка покликана практично повністю зняти з власника необхідність контролювати прибирання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація