Росіянка закохалася в українського маніяка-душогуба і народила від нього дитину

Росіянка закохалася в українського маніяка-душогуба і народила від нього дитину

Сам ув'язнений довічно вбивця твердить, що на його рахунку більше сотні життів.

Приголомшлива історія кохання вбивці-ґвалтівника, відомого як "пологівський маніяк", із 24-річною дівчиною із Росії буде показана в найближчій програмі "Українські сенсації". Журналісти зустріли обох у житомирській в'язниці №8, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Люди і моторошне місце Олену не бентежать – вона чекає на свого Сергія та жартує із тюремниками. Її чоловіка, засудженого до довічного ув'язнення Сергія Ткача, приводять у супроводі двох конвоїрів з вівчаркою. Він старий і немічний, руки в кайданках. А ще десять років тому він тримав у страху південний схід України – 25 років убивав і ґвалтував у Криму, Донецькій і Дніпропетровських областях. На його руках кров більш як 40 дітей – і це лише доведені судом епізоди. Зі слів самого вбивці, жертв було понад сотню – це переважно діти від 7 до 17 років.

"Пологівський маніяк" за ґратами знайшов кохання та став батьком

"Пологівський маніяк" за ґратами знайшов кохання та став батьком

Охоронці кажуть, що він дуже спокійний в'язень. Спочатку складається враження, що в його присутності Олені трохи не зручно. Інтерв'ю всякі сумніви розвіює – вони розповідають про знайомство. 16-річна Олена закохалась у підсудного маніяка, коли побачила його по телевізору під час судового процесу. Потім його шукала і упродовж семи років писала листи у різні в'язниці.

До нього в Житомир вона приїхала із російського Ярославля. Перше побачення відбувалось у присутності охоронців. "Через пластиковий бар'єр ми поговорили по телефонній трубці – і все", - каже ув'язнений. Далі знову було листування, а вже наступного разу їхнє побачення відбулося в окремій кімнаті. Вони розписались, згодом Олена завагітніла, і в них народилася дівчинка. Злочини, які скоїв Ткач, дівчину не бентежать – каже, це не її діти. Свою ж дитину назвали Єлизаветою.

Наразі піврічну Лізу виховують батьки Олени в Ярославлі. В Житомир онучку не пускають. "Вони проти того, щоби ми з чоловіком виховували нашу дитину", - каже жінка. Та на одній дитині родина зупинятись не збирається. Сергій впевнений, що нинішня зустріч принесе їм іще одну дівчинку – Катерину. А загалом парочка планує трьох дітей: до Єлизавети та Катерини хочуть сина Петра. А далі – з дітьми на далекий схід. "Де кінчається залізниця, озеро Байкал, ріка Лена. Поїхати і жити в своє задоволення, виховувати онуків – наскільки вистачить моїх фізичних сил", - мріє маніяк.

Плани Ткача навряд чи здійсняться – він засуджений на чотири довічних ув'язнення. Але Олена не бачить у цьому перепон і за своє щастя збирається боротись. "Вона готова була найняти спецназ із зони АТО і штурмом узяти житомирське СІЗО", - каже зек. Коментувати публічно цю історію кохання тюремники не наважуються. Поза камерою ж зізнаються – у ситуації мають розбиратися психіатри.

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Повʼязані теми:

Наступна публікація