Російські військові провели в анексованому Криму навчання з використанням ракетних комплексів

Російські військові провели в анексованому Криму навчання з використанням ракетних комплексів

Фото: izolenta.info

Силовики використали зенітні ракетні артилерійські комплекси "Панцир-С".

Російські військові провели в анексованому Криму військові навчання, повідомило видання "Крим.Реалії" з посиланням на відділ інформаційного забезпечення Чорноморського флоту.

Військові провели навчання зі "знищення повітряних цілей і відбиття атак диверсантів умовного противника" з використанням зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф" і зенітних ракетних артилерійських комплексів "Панцир-С".

Російські силовики відпрацювали комплекс дій зі згортання позицій і передислокації в запасний район під прикриттям комплексів "Панцир-С". "Взявши цілі на супровід екіпаж "Панцир-С" відпрацював виконання завдання з протиповітряної оборони з знищенням безпілотника умовного противника", – йдеться у повідомленні відділу інформації.

Під час навчання росіяни використовували холості боєприпаси і засоби імітації вибухових пристроїв, аби наблизити обстановку до реальної.

Як повідомлялося раніше, окупаційні російські війська провели навчання морської авіації та протиповітряної оборони в анексованому Криму. У навчаннях використовувалися багатоцільові винищувачі Су-30СМ, Су-27, а також фронтові бомбардувальники Су-24М та літак-розвідник Су-24МР. Їхнім завданням було виявлення та знищення командного пункту умовного супротивника в гірській місцевості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація