Російські журналісти обманом потрапили до будинку батьків Джамали в Криму

Російські журналісти обманом потрапили до будинку батьків Джамали в Криму

Фото: Reuters

"Гості" представились знайомими родичів

Російські кореспонденти "Комсомольской правды" обманом потрапили до будинку батьків переможниці "Євробачення 2016" Джамали у Криму. Про це розповіла сама співачка на прес-конференції перед концертом у Львові, пише "Ліга.net".

За словами Джамали, вчора, 20 травня, до будинку її батьків у Криму прийшла пара та представилась знайомими родичів.

"Мама постелила їм, дала їжу, а вони записували їхню розмову, а це виявилася "Комсомольская правда Росії", яка сказала, що "ми побували в гостях у родичів Джамали", - розповіла вона.

Джамала також заявила, що після такої ситуації їй стало огидно.

"Коли вранці мама дізналася, що вони ніякі не знайомі і не від наших родичів, було просто огидно... Мені за них (батьків). Трохи зараз тривожно, щоб люди їх не обманювали", - зазначила Джамала.

Нагадаємо, співачка прокоментувала весь той бруд, який ллється на неї в російських ЗМІ, які намагаються знайти щось, аби спростувати перемогу Джамали "Мені це дуже неприємно, тому що всі виконавці після моєї перемоги, навіть Австралія,  з якою у нас була страшна боротьба. І вона мене привітала. Це було дуже щиро", - розповіла співачка.

Окрім того співачка розповіла, як кримські татари вболівали за неї у Криму.

"Я знаю, що зараз мама з татом отримують дуже багато квітів, до них ціле паломництво. Приходять люди похилого віку, приносять пироги. Вони казали, що коли я співала, вони просто стояли на колінах і читали молитву. Мама каже, що навіть ті люди, які не підтримували Україну і не поділяли мою позицію, вони зараз змінилися. Мені здається, що хоч це не надовго, але це якось об'єднало Крим", - висловила впевненість Джамала.

Повʼязані теми:

Наступна публікація