Російський комік після виступу в окупованому Криму зібрався до України: прикордонники готові його "зустріти"

Російський комік після виступу в окупованому Криму зібрався до України: прикордонники готові його "зустріти"

Фото: із соцмереж

Абрамов планує виступити в українських містах у травні цього року.

Українські прикордонники готові належним чином "зустріти" російського коміка Івана Абрамова, який раніше відвідував окупований Крим, а нині зібрався на гастролі до України.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в коментарі "Українській правді".

"Всі порушники, які незаконно відвідують окуповані території, будуть притягуватися до відповідальності. Роботу щодо їх встановлення Державна прикордонна служба разом з іншими органами веде постійно. Ми вдячні всім, хто допомагає викривати таких осіб. Інформацію від представництва президента щодо даного громадянина ми отримали, наведені факти ми врахуємо під час заходів прикордонного контролю, коли ця особа спробує перетнути державний кордон України на в’їзд", - заявив Демченко. 

Демченко підтвердив, що в ДПСУ вже є певна інформація щодо можливого порушення порядку в’їзду на територію України Іваном Абрамовим, однак пояснив, що розкривати дані, які є у прикордонників, не може, оскільки часто порушники, розуміючи, що понесуть відповідальність за незаконні відвідини окупованих територій, намагаються видалити всі наявні підтвердження, які є у відкритому доступі.

Зазначимо, протягом травня Абрамов планує гастролі в Києві, Одесі, Харкові та Дніпрі.

Нагадаємо, телеведучому "Россия-1", гендиректору релігійного телеканалу "Спас" Борису Корчевнікову, який відвідував окупований Росією Крим, заборонили в’їзд в Україну на 3 роки. Це сталося після розголосу в ЗМІ про його приїзд в Київ напередодні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація