Російський криміналітет масово переїжджає на тимчасово захоплені території України

Російський криміналітет масово переїжджає на тимчасово захоплені території України

Російський криміналітет переїжджає на тимчасово захоплені території України / Фото: Associated Press

Чимало російських кримінальників, які перебувають у розшуку в РФ, переїхали у тимчасово окуповані райони України.

Російський криміналітет переїжджає на тимчасово захоплені території України через те, що окупаційна адміністрація не здатна "забезпечити там порядок.

Про це повідомляє Центр національного супротиву.

"Чимало російських кримінальників, які знаходяться у розшуку в РФ, знайшли прихисток на тимчасово окупованих територіях (ТОТ - ред.). Окупаційна поліція не спроможна виконувати правоохоронні функції. А за невелику "винагороду" місцеві поліцаї закривають очі на створення нових кримінальних осередків в тимчасово окупованих містах", - йдеться у повідомленні.

Окупаційна адміністрація не протистоїть переїзду російського криміналітету на ТОТ , адже "заходи безпеки" окупанти розуміють саме так - залякування місцевих жителів та боротьба з партизанським рухом.

Тож російські злочинці почуваються цілком комфортно, і не лише ховаються від федерального розшуку на ТОТ, але й, користуючись безвладдям, шукають нові шляхи для наживи.

Тим часом  речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що на ТОТ окупанти використовують цивільне населення як "живий щит": ворог розташовується на перших поверхах багатоповерхівок, а на верхніх розміщує мирних людей.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація