Російський пропагандист Соловйов нацькував на журналіста "1+1" пранкера Лексуса

Російський пропагандист Соловйов нацькував на журналіста "1+1" пранкера Лексуса

Фото: ВВС

Програму "Гроші" намагався розіграти відомий прокремлівський пранкер.

Жертвою журналістів "Грошей" став ведучий каналу "Россия 24" Володимир Соловйов, який після розіграшу нацькував на програму російського пранкера Лексуса.

Про це йдеться у сюжеті Грошей.

Журналісти вирішили з'ясувати у Соловйова, чи погодиться один з лідерів Кремлівської пропаганди замінити на посту Кисельова і дати кілька специфічних редакційних завдань.

Журналіст програми представився радником Путіна, Сергієм Кірієнком і зателефонував російському ведучому і такою пропозицією.

 "Сергію Владиленовичу, щойно про вас думав. Ми тут сидимо з Андрієм Даниленком проекти обговорюємо...", - каже він у відповідь. Проте, раптом починає щось підозрювати та перепитує, коли вони могли востаннє бачились. 

Соловйов викрив розіграш, аж раптом на телефон журналіста програми надійшло смс-повідомлення від нібито помічника Соловйова щодо роботи з Адміністрацією президента Столяренка О.В. 

Зателефонувавши за цим номером, виявилось, що із "Грошима" вирішив поговорити відомий російський пранкер Олексій Столяров (Лексус). Голос популярного російського пранкера важко не впізнати.

Столяров телефоном вже розігрував Елтона Джона, Порошенка, Генсека НАТО і навіть президента Туречини Ердогана. Відтак, був помічений кремлівськими каналами і став ледь не головною зброєю російської пропаганди в інтернеті. Сьогодні він має власне шоу, на якому виконує політичні замовлення, 80% яких - розіграші українських чиновників і артистів.

Лексус явно не здогадується, що "Гроші" розкусили його із першої ж фрази.

Журналісти пропонують йому використати "секретні" дані у своїй програмі, зробити "сенсацію", запросити в ефір Януковича та предстаників "Правового сектору" та навіть розіграти главу СБУ Грицака. 

Після 20 хвилин розмови нерви зухвалого пранкера не витримують і він зізнається, що весь цей час намагався обдурити журналіста каналу "1+1". 

Пранкеру порадили перед розіграшем готуватися ретельніше, оскільки він видав себе від початку, полінувавшись вигадати собі оригінальніше прізвище.

Нагадаємо, пранкери Володимир Кузнєцов на прізвисько Вован і Олексій Столяров (Лексус) заявили, що вони з легкістю змогли б додзвонитися до президента України Петра Порошенка і співака Елтона Джона. У той же час він зазначив, що в їх плани ніколи не входило нанесення шкоди інтересам Росії. 

Наступна публікація