Російський телеканал "Дождь" оприлюднив карту України без Криму та частини Донбасу

Російський телеканал "Дождь" оприлюднив карту України без Криму та частини Донбасу

До того ж ЗМІ помилилося в назві однієї з областей.

Російський телеканал "Дождь" оприлюднив карту України без анексованого Росією півострова Крим та частини окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Відповідне зображення розміщено на сторінці ЗМІ у Facebook як ілюстрація до результатів виборів президента України.

Окрім цього на мапі замість Кіровоградської області вказана "Кривоградская".

ЦИК Украины опубликовал итоги подсчета 100% бюллетеней. Владимир Зеленский набрал 30,24% голосов, а Порошенко — 15,95%: https://tvrain.ru/s/wFE

Опубликовано Телеканал Дождь Четверг, 4 апреля 2019 г.

Зазначимо, у січні 2017 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України зобов'язала провайдерів протягом місяця припинити трансляцію російського телеканалу "Дождь". На відповідний крок відомство пішло через невизнання каналом суверенітету і територіальної цілісності України, а також трансляцію російської реклами.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Згідно за результатами підрахунку 100% до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко зайняла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація