РосЗМІ видалили відео з камер спостереження під час вбивств в Керчі. Користувачі знаходять у ньому дивацтва

РосЗМІ видалили відео з камер спостереження під час вбивств в Керчі. Користувачі знаходять у ньому дивацтва

Фото: Слідчий комітет РФ

Відео залишилося в соцмережах.

Російські ЗМІ видалили опубліковані напередодні відео із записами з камер відеоспостереження під час розстрілу і вибуху в коледжі анексованої Керчі.

Відео було опубліковано на сайтах "Вести.ру" і "Вести.Крым", а також на YouTube-каналі "Вести.Крым" вранці 21 жовтня, проте через декілька годин воно було всюди видалено. Тим не менше, користувачі соцмереж встигли завантажити відеоролик і поширити його в Мережі.

На кадрах відео видно, як Владислав Росляков заходить до коледжу з вибухівкою і зброєю через "чорний хід". На кадрах також є момент вибуху саморобної бомби. Крім цього, показали, як Росляков вбив викладача і студента, розстрілював монітори в кабінеті і вогнегасник в коридорі коледжу.

Користувачі мережі Інтернет звернули увагу на спокійну поведінку студента і викладача, яких розстріляв Росляков нібито вже після потужного вибуху, що зруйнував перший поверх. Разом з тим, в російських ЗМІ стверджується, що вбивця почав стрілянину після вибуху.

Також користувачі соцмереж знайшли у відео й інші дивацтва. Зокрема, їх дивує, що одяг і взуття Рослякова після розправи над студентами і викладачами коледжу залишився чистим.

На ще одному фрагменті відео було видно, що Росляков йде разом з якимось хлопцем. Користувачі соцмереж вважають, що у вбивці міг бути спільник.

Нагадаємо, 17 жовтня на території окупованого Криму в місті Керч стався вибух у політехнічному коледжі. Спочатку повідомлялося про 10 загиблих і понад півсотні постраждалих, пізніше кількість жертв зросла до 21 особи. Медики виявили в тілах постраждалих металеві елементи, якими були начинені вибухові пристрої. У Мережі поширюється інформація, що вибух був не один, а цьому передувала стрілянина.

За даними ЗМІ, підозрюваного в скоєнні стрілянини в Керчі знайшли застреленим. СК РФ оголосив вибух у Керчі терактом, однак згодом слідчі перекваліфікували справу на статтю "вбивство двох і більше осіб".

В окупованому Криму оголосили режим надзвичайної ситуації. Також на півострові оголосили триденний траур.

Мати хлопця розповіла, що перед кривавою атакою в Керчі Росляков дивився відео масових убивств у школах. Також з'ясувалось, що мама Влада була активісткою секти "Свідків Єгови". Як повідомляють РосЗМІ, російське слідство "посилено" перевіряє керченського стрільця на зв'язки з "Правим сектором".

Керченський нападник проходив стрілецьку підготовку в дитячому таборі "Артек"

Керченський нападник проходив стрілецьку підготовку в дитячому таборі "Артек"

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація