Розбір завалів на місці вибуху у Фастові триватиме всю ніч

Розбір завалів на місці вибуху у Фастові триватиме всю ніч

Фото: ДСНС України у Київській області

Під уламками досі можуть бути люди.

Рятувальники продовжують розбирати завали на місці вибуху в житловому будинку Фастова Київської області. Вечором вони витягли кілька масивних уламків із третього поверху, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Станом на цей момент офіційна кількість постраждалих не змінилася – одна людина травмована. Проте доля ще мінімум двох людей залишається невідомою. Рятувальники працюють лопатами і спецтехнікою, викидають шматки бетону, цегли, пил і уламки меблів. Однак досі жодної інформації про можливе перебування під завалами людей немає.

Вибух у Фастові: одного постраждалого виписали з лікарні

Вибух у Фастові: одного постраждалого виписали з лікарні

За роботою працівників ДСНС стежать приблизно 200 осіб – це переважно жителі пошкодженого та сусідніх будинків. Рідні зниклих сподіваються, що все завершиться добре. Єдиному наразі постраждалому вже надали допомогу в лікарні. Людям, які лишилися без даху над головою, також пропонують ночувати в медзакладах – там обладнали кімнати, де можна поїсти і відпочити. Однак більша частина жителів будинку, де пролунав вибух, роз’їхалися по родичах.

Люди також сподіваються, що рятувальники дозволять їм потрапити до своїх осель і забрати найнеобхідніші речі. До місця вже прибули додаткові наряди поліції, котрі охоронятимуть територію вночі.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація