У Запоріжжі жінка розповсюджувала дитячу порнографію

У Запоріжжі жінка розповсюджувала дитячу порнографію

Фото: Поліція Одеської області

Фігурантка тривалий час займалася завантаженням і розповсюдженням цієї продукції.

17 вересня правоохоронці в межах відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України провели санкціонований обшук у помешканні, де жила підозрювана. 

З квартири 46-річної мешканки поліцейські вилучили ноутбук і системний блок, на яких зберігалася інформація порнографічного характеру, зокрема дитяча. З комп’ютерних носіїв вилучено понад 60 файлів з дитячим порнографічним відеоконтентом.

За попередніми даними слідства, фігурантка тривалий час займалася завантаженням і розповсюдженням цієї продукції.

"Вилучену техніку направили на проведення відповідних експертиз. Після надходження висновків експертів буде прийнято рішення щодо оголошення жінці про підозру за статтею "ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію". Їй загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років", — повідомили у поліції.

Нагадаємо, що у Запоріжжі поліція затримала 46-річного місцевого жителя, який розповсюджував порнографічну продукцію, зокрема створену за участю дітей.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація